Notícies

 1. | Fisabio

  Fisabio, la UPV, la UJI i la UMH obrin el termini per a sol·licitar les ajudes del programa UniSalut que té com a objectiu impulsar projectes d'investigació

  Esta és la III edició del programa, a través del qual es duen a terme les modalitats d'ajudes per a realitzar 'Accions preparatòries' i 'Projectes d'innovació' El termini de sol·licitud està obert fins al pròxim 26 de Juliol de 2024 a les 14.

 2. | Fisabio

  El Consell Social de la UPV atorga a Fisabio el seu Premi a la Responsabilitat Social Corporativa

  El guardó reconeix a les organitzacions o empreses de la Comunitat Valenciana que incorporen principis i elements de la responsabilitat social en les seues activitats Mónica Pont, directora gerent de Fisabio, acompanyada d'una representació del personal de Fisabio, ha rebut el guardó en l'acte de lliurament de premis que ha tingut lloc este dijous a la Universitat Politècnica de València València (05.

 3. | Fisabio

  La Universitat de València i la Fundació Fisabio participen en un projecte sobre el flux comunicatiu de les malalties rares en les xarxes socials

  La investigació pretén identificar les necessitats de pacients amb malalties rares a través de l'anàlisi de les xarxes socials Es busca conéixer quins són els actors principals que afavoreixen el posicionament en xarxes socials d'una patologia concreta i estudiar la seua influència València (02.

 4. | Fisabio

  L'Hospital General Universitari d'Elx i Fisabio celebren el ‘Dia del xiquet hospitalitzat’ amb regals, cartes i un concert

  Cada xiquet/a hospitalitzat ha rebut calçat, una motxilla, una colònia i un ninot Elx (14.05.24). Els xiquets i xiquetes hospitalitzats/as de l'Hospital General Universitari d'Elx (Pediatria i UCI Neonatal), i de l'Hospital de Dia de Pediatria, que reben tractament periòdicament, han rebut un obsequi amb motiu del 'Dia del xiquet hospitalitzat' que es va celebrar ahir.

 5. | Fisabio

  El departament de salut Xàtiva-Ontinyent i Fisabio promouen reduir l'ús de guants

  La guia posa l'accent en els supòsits en els quals optar per la rentada de les mans per a disminuir l'ús dels guants Aquesta iniciativa s'emmarca en el Dia Mundial de la Higiene de Mans que se celebra el 5 de maig Xàtiva (04.

 6. | Fisabio

  La Fundació Fisabio rep una donació per a un projecte d'investigació de la Malaltia d'Alzheimer

  València (19.02.24). El futbolista de Vila-real Pau Torres, actualment en el Aston Vila Football Club, i la seua esposa Paula Batet han fet una donació per a l'estudi de la malaltia d'Alzheimer.