NOTICIAS
volver a Inicio  

   Fisabio i Las Naves convoquen la II edició del Concurs de Vídeos "De Major Vull Ser Com…" dirigit a joves estudiants

 

  • Com a novetat, el concurs lliurarà 2 premis en cadascuna de les 3 modalitats: Millor Guió, Millor Producció Audiovisual i Vídeo més Innovador en el contingut i plantejament de la temàtica proposta.
     
  • Els 6 premis repartiran 12.000 euros per a la adquisción de material tecnològic, científic i/o educatiu tant per a les persones o equips autors i els seus centres educatius.
     
  • El termini de presentació de vídeos és del 5 de novembre al 5 de desembre de 2018.

 

València, 01/08/2018. Las Naves i Fisabio convoquen la 2ª edició del concurs de videos "De major vull ser com…" dirigit a joves estudiants amb l'objectiu de visibilizar l'aportació de la dona a la la ciència, la tecnologia, la recerca, la innovació i la seua contribució al benestar de la ciutadania.

Les persones triades poden ser tant una dona o un col·lectiu de dones actual (que siga/n referent personal, comunitari, acadèmic, polític o professional en el seu entorn més proper), o històrica, rellevant pels seus descobriments o innovacions.
 
Modalitats i premis
 
Com a novetat, aquesta segona edició lliurarà 2 premis en cadascuna de les 3 modalitats que es descriuen a continuació:
 
Modalitat 1. Premi al Millor Guió.
 
– Categoria ESO i Cicle bàsic de FP
 
– Categoria Batxillerat i Cicle mitjà i Superior de FP
 
Modalitat 2. Premi a la Millor Producció Audiovisual
 
– Categoria ESO i Cicle bàsic de FP
 
– Categoria Batxillerat i Cicle mitjà i Superior de FP
 
Modalitat 3. Premi al Vídeo més Innovador en el contingut i plantejament de la temàtica proposta.
 
– Categoria ESO i Cicle bàsic de FP
 
– Categoria Batxillerat i Cicle mitjà i Superior de FP
 
Els 6 premis repartiran 12.000 euros en total entre els/les guanyadors/as i els seus centres educatius. Les persones o equips autors de cada vídeo guardonat rebran 1.000 € per a la compra de material tecnològic i/o educatiu; així com altres 1.000 euros per a la compra de material tecnològic i/o científic per al centre educatiu al que pertanyen.
 
Requisits
 
Podran presentar-se els alumnes/as que estiguen cursant estudis d'ESO, Batxillerat i FP en centres educatius de la Comunitat Valenciana.
 
La participació podrà ser individual o en grup, sent 5 el nombre de màxim de participants integrants per grup. Cada centre educatiu podrà presentar un màxim de 3 vídeos.
 
Formats
 
Els/as participants presentaran un audiovisual, gravat amb telèfon mòbil, tableta o càmera de vídeo, d'una durada màxima de 3 minuts, en llengua castellana o valenciana indistintament.
 
Els vídeos presentats no podran incloure el nom del seu autor o autora, centre al que pertanyen, ni altres dades o indicis de qualsevol tipus que permeten conèixer indirectament la identitat de les persones autores del mateix.
 
Termini de presentació
 
El termini d'enviament de propostes començarà el dia 5 de novembre i finalitzarà el dia 5 de desembre de 2018.
 
Durant eixe període, les persones interessades podran pujar el vídeo a la plataforma Movibeta gratuïtament i emplenar la informació sol·licitada. Així mateix, haurà de cumplimentar el document "Fitxa de sol·licitud de participació", "Fitxa de Confidencialitat" i "Cessió de drets d'imatge" en la forma en la qual estableixen les bases del concurs.
 
Consulta tota la informació relativa al concurs ( objectius, criteris de valoració, característiques tècniques mínimes de qualitat, etc.) en les Bases del mateix.
 
Altres documents:
 
 
 
 
 
 
 

>>>>>
<<<<<